Круто, коли поряд з вашим майбутнім будинком планують облаштувати сучасний парк. Можна уявляти як після переїзду ви б..." />

У парку Почайна розпочали перші роботи з благоустрою!

18/11/20

Круто, коли поряд з вашим майбутнім будинком планують облаштувати сучасний парк. Можна уявляти як після переїзду ви будете здійснювати ранкові пробіжки, у вихідні зустрічатись з друзями або кататися тут на велосипеді. Для велосипедистів, до речі, у парку передбачена окрема інфраструктура з доріжками та мостом через проспект Бандери. Та ще крутіше дізнаватися, що у парку вже розпочали роботи з благоустрою.

Наразі його територію готують до основних будівельних заходів: прибирають ділянку від Йорданської вулиці до перетину з вулицею Вербова, виконують ландшафтні роботи. Дерева, які вже є у парку, будуть збережені. 

З часом вздовж річки Почайна облаштують набережну та оглядові майданчики. У парку побудують зону для скелелазіння та канатну дорогу. Прокладуть вело-, пішохідні доріжки та створять барельєф з зображенням історії річки Почайна. 

Будівництво парку проходитиме у три етапи. Благоустрій першої секції, у якій зараз ведуться роботи, планують закінчити у 2021 році. 

На нашому сайті є розділ про парк Почайну, тож більше інформації про його концепцію ви можете дізнатись за цим посиланням.

 

Зображення: NEXT SPACE architectural team

Повернутися до новин Обрати апартаменти